LED EXPERTS LEASING

 

 

Led-valaistus leasingilla?  Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta rahoittaa uuden valaistuksen edullisella ja joustavalla leasing-sopimuksella.  Leasingin etuja:  

  • Kohdista yrityksen omat varat tuottoisaan liiketoimintaan
  • Valaistus on mahdollista uusia kertainvestoinnin sijaan kuukausittain maksettavalla leasingsopimuksella
  • Leasingmaksu on katettavissa joko osittain tai kokonaan sähkön säästöllä
  • Leasingmaksu on verotuksessa kokonaan vähennyskelpoinen kuluerä (myös alv. -osuus)
  • Ei sido pääomaa eikä ole vaikutusta kassaan
  • Investointi ei rasita yrityksen tasetta

Asiakkastamme noin 86% on valinnut uuden valaistusinvestointinsa rahoitustavaksi edullisen Led Experts leasingin.  Projektin alussa asiantuntijamme kartoittaa yrityksenne tilojen tämänhetkisen valaistustilanteen ja laskee auki uuden valaistuksen tuottamat säästöt ja hyödyt.  Useimmiten laskelmia tehdessä käy ilmi, että uuden valaistuksen tuottama säästö onkin vähintään yhtä suuri tulevan leasingmaksun kanssa, jolloin yrityksesi kulut eivät juuri muutu.  Uuden ja tehokkaan, hyvin suunnitellun led-valaistuksen ansiosta valon määrä tiloissa kuitenkin lisääntyy, joka johtaa työssäjaksamisen sekä asiakastyytyväisyyden ja liiketoiminnan tuottavuuden kehitykseen.  Leasingiin voidaan toivomuksiesi mukaisesti sisällyttää myös led-valaisimien asennustyö. Suosituin sopimusjakso on 36 kuukautta, jolloin suurimassa osassa yrityksiä uuden valaistuksen takaisinmaksukin on ehtinyt toteutua. Leasingsopimuksen päättyessä on yrityksellä mahdollisuus lunastaa valaisimet 1% osuudella hankintahinnasta.

Haluatko, että tulemme sinunkin yritykseesi kertomaan palveluistamme tarkemmin?  Ota yhteyttä oman paikkakuntasi asiantuntijaan ja olet askeleen lähempänä uutta, kestävän kehityksen mukaista  energia- ja kustannustehokasta valaistusta.  Led-valot leasingilla on ollut ratkaisu jo satojen yritysten valaistustarpeisiin. 

 

Haluatko apua valaistusuudistuksesi suunnittelussa? Haluatko totuudenmukaisen säästölaskelma-arvion? Katso paikkakuntasi asiantuntijan yhteystiedot!

YHTEYSTIEDOT
Scroll Up