Aluepäällikkö

Tehtävänkuvaus

Tervehdys sinä myynnin ammattilainen!

Oletko huippuasenteen omaava myynnintekijä? Jos olet, niin ota yhteyttä. Varmista paikkasi olemalla yhteydessä rekrytoivaan esimieheen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Tarjoamme LED ratkaisut yrityksiin kokonaisvaltaisina palveluina ja toteutamme aina kattavan tarvekartoituksen, jonka pohjalta räätälöimme sopivimmat ratkaisuvaihtoehdot paitsi LED valaistukseen, myös kaiken muun tarvittavan, valaistussuunnittelusta asennukseen. Hiomme jatkuvasti toimintamalliamme, jotta voimme tarjota yrityksille mallin, jolla he saavat mahdollisimman ison hyödyn siirtyessään led-valaistukseen.

Haemme tällä hetkellä aluepäälliköitä Uudellemaalle, Varsinais-Suomeen, Päijät-Hämeeseen, Pohjanmaalle ja Lappiin. 

 

Näitä odotamme sinulta

Asiakaspalveluhenkisyyttä
Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
Positiivista asennetta
Aitoa kiinnostusta myyntityöhön
Tavoitteellisuutta ja halua ottaa ja kantaa vastuuta

Z

Tarjoamme sinulle

Kilpailukykyiset palkkiot ja bonusjärjestelmän
Alueellisen ja valtakunnallisen inbound markkinoinnin
Toimivan myyntikonseptin käyttöösi
Koulutuspaketin työtehtävään
Koko organisaatiomme tuen
Mahdollisuus kehittyä valaistusalan ammattilaiseksi

Vahvuutemme ja millaista meillä on olla töissä?

Liiketoimintamalli

Led Expertsin asiantuntijaverkosto on rakennettu yrittäjävetoiseksi. Meillä voi työskennellä joko oman yrityksensä kautta tai kevytyrittäjänä. Toimintamalli mahdollistaa yrittäjäksi lähtemisen ilman pääomaa. Päämiehenä me hoidamme alueellisen ja valtakunnallisen markkinoinnin, asiakkaiden laskutuksen ja perinnän. Olemme suunnitelleet liiketoimintamallin, jolla pääset HETI tienaamaan ja nauttimaan yrittäjän vapaudesta. Ole yhteydessä, niin keskustellaan tarkemin liiketoimintamallista.

Z

Valaisimien laatu

Led-valaisimien laatu on meille yhtä tärkeää, niin meille kuin meidän kaikille asiakkaillekin. Laatuun satsataan todella paljon ja jatkuvasti! Aina ennen kuin tuomme uuden valaisimen markkinoille, niin se testataan meidän omasta toimesta, sekä nimetyillä asiakkaillamme. Näin me voidaan luottaa valaisimiemme laatuun. Meidän kaikki led-valasimet valmistetaan LedExperts tuotenimikkeen alla ja olemme valinneet laatukriteereiden täyttävät tehtaat Aasiasta ja Euroopasta. 

Yhteishenki

Liiketoimintamallin, tuotteiden laadun ja ansaintalogiikan rinnalla, yksi näiden rinnalla tärkeimpiä asioita kaikessa on se, että yhteisössä on hyvä, avoin ja kannustava ilmapiiri. Meidän asiantuntijaverkostossa on kaikki omia persooniaan ja se tuo meille todella ison rikkauden. Yksi asia meitä kaikkia yhdistää, eli me jaetaan osaamistamme ja tietojamme avoimesti, niin asiakkaille, sekä työkavereille. Tämän seikan myötä me voidaan jakaa asiantuntemustamme laajalle asiakaskunnallemme.

Valaistusasiantuntijan koulutuspaketti

Olemme suunnitelleet sinulle valmiiksi koulutuspaketin, jolla pääset helposti uuden liiketoiminnan alkuun. Kouluttajina sinulla on pitkän linjan tekijöitä, joilla on vuosien kokemus oman osaamisalueensa asioista. Koulutuspaketti sisältää luonnollisesti valaistukseen liittyvää koulutusta, mutta paneudumme ajanjakson aikana myös markkinointiin, asiakaskontaktointiin, sosiaaliseen myyntiin, myyntitekniikoihin, tuotetietouteen, tavoitteellisuuteen, tehokkuuteen ja moniin muihinkin tärkeisiin asioihin.

Petri Satosaari

Petri Satosaari

Myyntijohtaja

Pasi Lagus

Pasi Lagus

Markkinointijohtaja

Petri Kivimäki

Petri Kivimäki

Yrittäjä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi
Say Hello!

Haluatko apua valaistusuudistuksesi suunnittelussa? Haluatko totuudenmukaisen säästölaskelma-arvion? Katso paikkakuntasi asiantuntijan yhteystiedot, niin toteutetaan yhdessä teille uusi energiaystävällisempi valaistus