LED EXPERTS LEASING

joustavuutta budjetointiin

 

Tee kuten noin 86% asiakkaistamme, eli ota yrityksesi led-valaistus leasingilla!  Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

haluatko tietää

Miten me sen teemme?

Haluatko, että tulemme sinunkin yritykseesi kertomaan palveluistamme tarkemmin? Ota yhteyttä oman paikkakuntasi asiantuntijaan ja olet askeleen lähempänä uutta, kestävän kehityksen mukaista energia- ja kustannustehokasta valaistusta. Led-valaistus leasingilla on ollut ratkaisu jo satojen yritysten valaistustarpeisiin.

 

led experts leasing

Kohdista yrityksen omat varat tuottoisaan liiketoimintaan

led experts leasing

Valaistus on mahdollista uusia kertainvestoinnin sijaan kuukausittain maksettavalla leasingsopimuksella

verotuksen vähennyskelpoisuus

Leasingmaksu on katettavissa joko osittain tai kokonaan sähkön säästöllä ja leasingmaksu on verotuksessa kokonaan vähennyskelpoinen kuluerä (myös alv. -osuus)

valaistusuudistus ilman pääomaa

Ei sido pääomaa eikä ole vaikutusta kassaan ja 
investointi ei rasita yrityksen tasetta

Z

Asiakkastamme noin 86%

Asiakkastamme noin 86% on valinnut uuden valaistusinvestointinsa rahoitustavaksi edullisen Led Experts leasingin. Myös asennuksen osuus voidaan sisällyttää sopimukseen.

led experts toimintamalli

Se vaivattomin tapa uudistaa yrityksesi valaistus

Alkukartoitus

Tapaamisella asiantuntijamme kartoittaa yrityksenne toimitilat yhdessä teidän kanssanne. Kartoituksen pohjalta asiantuntijamme tekee ratkaisuehdotuksen uudistetusta valaistuksesta.

 

Z

ratkaisu ja toimintamalli

Alkukartoituksen jälkeen on vuorossa ratkaisuehdotus ja uudistuksen toimintamallin hiominen. Ehdotuksessa kerrataan uuden valaistuksen toimenpiteet ja palvelupaketin valitseminen. Yhdessä asiantuntijamme kanssa päätätte myös rahoitusvaihtoehdon valitsemisen.

toteutus

Toimitamme uuden valaistuksen teille avaimet käteen palveluna, niin kuin edellisellä tapaamisella olitte sopineet asiantuntijamme kanssa. Nyt voitte nauttia uuden valaistuksen loistosta ja kaikista sen hyödyistä.

 

led experts palvelupaketit

Millainen palvelupaketti sinulle sopisi?

Kun olet uusimassa valaistusta yrityksessäsi, niin sinun kanattaa harkita tarkkaan, että millaista palvelua haluat tähän tärkeään asiaan? Haluatko uudistuksen avaimet käteen palveluna, vai haluatko itsekin osallistua suunnitteluun tai asennukseen? Meillä on tarjolla sinulle kaksi erilaista palvelupakettia, joiden avulla valaistusuudistus on mahdollisuus toteuttaa mahdollisimman vaivattomasti. Vertaile ja ole yhteydessä, jos mieleesi tulee joitain kysymyksiä.

 

Ota yhteyttä