MITEN ME TOTEUTAMME  VALAISTUKSENNE UUDISTAMISEN?

Mietit varmasti, mitä kaikkea tapahtuu missäkin vaiheessa ennen ensimmäistä tapaamista, tapaamisen aikana, tapaamisen jälkeen ja mahdollisen yhteistyön alettua. Mietit, että minkälaisia hyötyjä voit saavuttaa, kun teet päätöksen lähteä kanssamme uudistamaan yrityksesi valaistusta.

Kaikki lähtee liikkeelle, kun pyydät valaistusasiantuntijamme yritykseesi noin tunnin mittaiselle kartoitustapaamiselle. Asiantuntijamme perehtyy jo ennen tapaamista yritykseesi, ja tapaamisen aikana keskustelette valaistuksen nykytilanteesta sekä toiveistasi, ja yhdessä kartoitatte eri työpisteiden valaistustarpeen. Kierroksen aikana asiantuntija arvioi ja tekee mittauksia eri kohdissa tilojanne, jolloin voidaan todeta valaistustason riittävyys paikkakohtaisesti. Kun kartoitus on tehty, laadimme teille ratkaisuehdotuksen, joka on suunniteltu teidän valaistustarpeidenne sekä budjettitoivomustenne mukaiseksi. Tämän jälkeen keskustelemme eri palvelupaketeista sisältöineen, ja etsimme teidän yritystänne parhaiten palvelevan ratkaisun.

Meillä on yleisesti käytössä kaksi erilaista palvelupakettia. Suosituin palvelupaketimme on Premium+, joka sisältää uuden valaistuksen toimittamisen teidän yritykseenne avaimet käteen -periaatteella. Toinen palvelupakettimme, Basic, sisältää valittujen tuotteiden toimituksen yrityksenne tiloihin, ja te itse hoidatte valaistuksen asennuksen. Kumpikin palvelupaketti on saatavana joko laskulla tai edullisella Led Experts Leasingilla.

Referenssisivuilta voitte tutustua asiakkaisiimme sekä heille toteutettuihin valaistusratkaisuihin tarkemmin.

Led Experts - Premium palvelupaketti

Led Experts | Premium palvelupaketti

 

Led Experts Premium+ palvelupaketti on tarkoitettu yritykselle, joka antaa arvoa Premium+ luokan palvelulle muun muassa laajennetun asiakaspalvelun ja raportointipalvelun myötä. Premium+ on vaivattomin tapa uusia yrityksesi vanha valaistus uudenlaiseen ja kustannustehokkaaseen LED – valaistukseen.

Kun asiantuntijamme saapuu yritykseesi laatimaan valaistuskartoituksen ja kehityssuunnitelman,  voitte tapaamisen aikana keskustella juuri teille räätälöidystä palvelupaketista. Premium+ palvelupaketti on ensisijaisesti tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat, että koko toimitusketju on ulkoistettu asiantuntijamme vastuulle ja hoidettavaksi.

 

Led Experts | Basic palvelupaketti

 

Led Experts Basic -palvelupaketti on valaistuksen kokonaisuus joka on suunnattu yrityksille, jotka haluavat ja voivat lähtökohtaisesti asentaa itse uuden valaistuksen yrityksensä tiloihin. Jos kuitenkin asiakas haluaa, että tarjoamme asennuspalvelun, niin Basic -palvelupakettia voidaan laajentaa asennuksen osalta. Basic -palvelupaketti on edullisempi ratkaisu toteuttaa kustannustehokas valaistus. Basic on suosittu vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun uuden ratkaisun voi toteuttaa pelkällä ”putken tai polttimon vaihdolla”.

Haluatko apua valaistusuudistuksesi suunnittelussa? Haluatko totuudenmukaisen säästölaskelma-arvion? Katso paikkakuntasi asiantuntijan yhteystiedot, niin toteutetaan yhdessä teille uusi energiaystävällisempi valaistus