MITEN ME TOTEUTAMME  VALAISTUKSENNE UUDISTAMISEN?

LED-valaistusuudistukseen lähtiessä mietit varmasti mitä tapahtuu missäkin vaiheessa projektia – ennen ensimmäistä tapaamista, tapaamisen aikana, tapaamisen jälkeen ja mahdollisen yhteistyön alettua. Mietit minkälaisia hyötyjä voit saavuttaa kun teet päätöksen lähteä kanssamme uudistamaan yrityksesi valaistusta.

Kaikki lähtee liikkeelle pyytäessäsi valaistusasiantuntijamme yritykseesi noin tunnin mittaiselle kartoitustapaamiselle. Asiantuntijamme perehtyy jo ennen tapaamista yritykseesi, ja tapaamisen aikana keskustelette valaistuksen nykytilanteesta sekä toiveistasi, yhdessä kartoitatten eri työpisteiden valaistustarpeen. Kierroksen aikana asiantuntija arvioi ja tekee mittauksia eri kohdissa tilojanne, jolloin valaistustason riittävyys paikkakohtaisesti on laskettavissa. Kun kartoitus on tehty, laadimme teille ratkaisuehdotuksen, joka on suunniteltu teidän valaistustarpeidenne sekä budjettitoivomustenne mukaiseksi. Tämän jälkeen keskustelemme eri palvelupaketeista sisältöineen ja etsimme teidän yritystänne parhaiten palvelevan ratkaisun.

Meillä on yleisesti käytössä kaksi erilaista palvelupakettia. Suosituin palvelupaketimme on Premium+, joka sisältää uuden valaistuksen toimittamisen teidän yritykseenne avaimet käteen -periaatteella. Toinen palvelupakettimme, Basic, sisältää valittujen tuotteiden toimituksen yrityksenne tiloihin niin, että te itse hoidatte valaistuksen asennuksen. Kumpikin palvelupaketti on saatavana joko laskulla tai edullisella Led Experts Leasingilla.

Referenssisivuilta voitte tutustua asiakkaisiimme sekä heille toteutettuihin valaistusratkaisuihin tarkemmin.

Led Experts - Premium palvelupaketti

Led Experts | Premium palvelupaketti

 

Led Experts Premium+ palvelupaketti on tarkoitettu yritykselle, joka antaa arvoa Premium+ luokan palvelulle muun muassa laajennetun asiakaspalvelun ja raportointipalvelun myötä. Premium+ on vaivattomin tapa uusia yrityksesi vanha valaistus uudenlaiseen ja kustannustehokkaaseen LED–valaistukseen.

Kun asiantuntijamme saapuu yritykseesi laatimaan valaistuskartoituksen ja kehityssuunnitelman,  voitte tapaamisen aikana keskustella juuri teille räätälöidystä palvelupaketista. Premium+ palvelupaketti on ensisijaisesti tarkoitettu organisaatioille, jotka toivovat koko toimitusketjun olevan ulkoistettu asiantuntijamme vastuulle ja hoidettavaksi.

 

Led Experts | Basic palvelupaketti

 

Led Experts Basic -palvelupaketti on LED-valaistuksen kokonaisuus joka on suunnattu yrityksille, jotka haluavat ja voivat lähtökohtaisesti asentaa itse uuden valaistuksen yrityksensä tiloihin. Jos asiakas kuitenkin toivoo, että tarjoamme asennuspalvelun, voidaan Basic -palvelupakettia laajentaa asennuksen osalta. Basic -palvelupaketti on edullisempi ratkaisu toteuttaa kustannustehokas valaistus. Basic on suosittu vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun uuden ratkaisun voi toteuttaa pelkällä ”putken tai polttimon vaihdolla”.

Haluatko apua valaistusuudistuksesi suunnittelussa? Haluatko totuudenmukaisen säästölaskelma-arvion? Katso paikkakuntasi asiantuntijan yhteystiedot, niin toteutetaan yhdessä teille uusi energiaystävällisempi valaistus