LED EXPERTS PALVELUMALLIT

Miten valaistusuudistus etenee meidän kanssamme?

 

Mietit varmasti, että mitä kaikkea tapahtuu missäkin tilanteessa ennen ensimmäistä tapaamista, tapaamisen aikana, tapaamisen jälkeen ja mahdollisen yhteistyön alettua. Mietit, että minkälaisia hyötyjä voit saavuttaa, kun teet päätöksen lähteä kanssamme uudistamaan yrityksesi valaistusta. 

Ensinnäkin kaikki lähtee liikkeelle siitä, että pyydät valaistusasiantuntijamme yritykseesi ja varaat kalenteristasi tapaamiselle aikaa noin tunnin verran. Asiantuntijamme perehtyy jo ennen tapaamista yritykseesi, ja tapaamisen aikana keskustelette valaistuksen nykytilanteesta sekä toiveistasi, sekä yhdessä kartoitatte eri työpisteiden valaistustarpeenne. Kierroksen aikana asiantuntija arvioi ja tekee mittauksia eri kohdissa tilojanne, jolloin voidaan todeta, onko valaistusteho riittävän hyvällä tasolla. Kun kartoitus on tehty annamme teille ratkaisuehdotuksen joka on suunniteltu juuri teidän valaistustarpeidenne sekä budjettitoivomustenne mukaiseksi. Tämän jälkeen keskustelette eri palvelupaketeista sisältöineen, ja etsitte teidän yritystänne parhaiten palvelevan ratkaisun. 

Meillä on yleisesti käytössä kaksi erilaista palvelupakettia. Eniten käytetty palvelupaketimme on Premium+, joka sisältää uuden valaistuksen toimittamisen teidän yrityksellenne avaimet käteen -periaatteella. Toinen palvelupakettimme, Basic, sisältää valittujen tuotteiden toimituksen yrityksenne tiloihin, ja te itse hoidatte valaistuksen asennuksen. Kumpikin palvelupaketti on saatavana joko laskulla tai edullisella Led Experts Leasingilla. 

Referenssisivuilta voitte tutustua asiakkaisiimme ja heille toteutettuihin valaistuksiin tarkemmin. 

Led Experts | Premium palvelupaketti

Led Experts Premium+ palvelupaketti on tarkoitettu yritykselle joka antaa arvoa Premium+ luokan palvelulle muun muassa laajennetun asiakaspalvelun ja raportointipalvelun myötä. Premium+ on vaivattomin tapa uusia yrityksesi vanha valaistus uudenlaiseen ja kustannustehokkaaseen LED – valaistukseen.

Kun asiantuntijamme tulee yritykseesi laatimaan valaistuskartoituksen ja suunnitelman, niin tapaamisen aikana voitte keskustella juuri teille räätälöidystä palvelupaketista. Premium+ palvelupaketti on ensisijaisesti tarkoitettu organisaatioille jotka haluavat, että koko toimitusketju on ulkoistettu asiantuntijamme vastuulle ja hoidettavaksi.

Led Experts | Basic palvelupaketti

Led Experts Basic palvelupaketti on valaistuksen kokonaisuus joka on suunnattu yrityksille, jotka haluavat ja voivat lähtökohtaisesti asentaa itse uuden valaistuksen yrityksensä tiloihin. Jos kuitenkin asiakas haluaa, että tarjoamme asennuspalvelun, niin Basic palvelupakettia voidaan laajentaa asennuksen osalta. Basic palvelupaketti on edullisempi ratkaisu toteuttaa kustannustehokas valaistus ja kyseistä palvelua käytetään esimerkiksi kun uuden ratkaisun voi toteuttaa pelkällä ”putken tai polttimon vaihdolla”.

    Haluatko apua valaistusuudistuksesi suunnittelussa? Haluatko totuudenmukaisen säästölaskelma-arvion? Katso paikkakuntasi asiantuntijan yhteystiedot!

    YHTEYSTIEDOT
    Scroll Up