Myyntiassistentti

Tervetuloa valaistusalan kärkitiimiin

Kiinnostaisiko sinua työ, jolla on oikeasti merkitystä? Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan menestykseen. Led Experts Finland tulee kasvamaan seuraavan kahden vuoden aikana LED – valaistusalan kärkipaikalle.

Aiomme palkata seuraavan kahden vuoden aikana noin viisitoista (15) uutta valaistusasiantuntijaa ja heille omat asentajansa, jotta saamme asiakkaidemme tilaamat valaistusratkaisut ammattitaidolla asennettua paikoilleen. Olemme suunnitelleet asiakaillemme premium palvelupaketin, jonka ansiosta valaistusratkaisupäätös on erittäin vaivatonta tehdä.

Näitä odotamme sinulta

Asiakaspalveluhenkisyyttä
Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
Positiivista asennetta
Aitoa kiinnostusta myyntityöhön
Tavoitteellisuutta ja halua ottaa ja kantaa vastuuta

Z

Tarjoamme sinulle

Kilpailukykyiset palkkiot ja bonusjärjestelmän
Alueellisen ja valtakunnallisen inbound markkinoinnin
Toimivan myyntikonseptin käyttöösi
Koulutuspaketin työtehtävään
Koko organisaatiomme tuen
Mahdollisuus kehittyä valaistusalan ammattilaiseksi

Vahvuutemme ja millaista meillä on olla töissä?

Liiketoimintamalli

Led Expertsin asiantuntijaverkosto on rakennettu yrittäjävetoiseksi. Meillä voi työskennellä joko oman yrityksensä kautta tai kevytyrittäjänä. Toimintamalli mahdollistaa yrittäjäksi lähtemisen ilman pääomaa. Päämiehenä me hoidamme alueellisen ja valtakunnallisen markkinoinnin, asiakkaiden laskutuksen ja perinnän. Olemme suunnitelleet liiketoimintamallin, jolla pääset HETI tienaamaan ja nauttimaan yrittäjän vapaudesta. Ole yhteydessä, niin keskustellaan tarkemin liiketoimintamallista.

Z

Valaisimien laatu

Led-valaisimien laatu on meille yhtä tärkeää, niin meille kuin meidän kaikille asiakkaillekin. Laatuun satsataan todella paljon ja jatkuvasti! Aina ennen kuin tuomme uuden valaisimen markkinoille, niin se testataan meidän omasta toimesta, sekä nimetyillä asiakkaillamme. Näin me voidaan luottaa valaisimiemme laatuun. Meidän kaikki led-valasimet valmistetaan LedExperts tuotenimikkeen alla ja olemme valinneet laatukriteereiden täyttävät tehtaat Aasiasta ja Euroopasta. 

Yhteishenki

Liiketoimintamallin, tuotteiden laadun ja ansaintalogiikan rinnalla, yksi näiden rinnalla tärkeimpiä asioita kaikessa on se, että yhteisössä on hyvä, avoin ja kannustava ilmapiiri. Meidän asiantuntijaverkostossa on kaikki omia persooniaan ja se tuo meille todella ison rikkauden. Yksi asia meitä kaikkia yhdistää, eli me jaetaan osaamistamme ja tietojamme avoimesti, niin asiakkaille, sekä työkavereille. Tämän seikan myötä me voidaan jakaa asiantuntemustamme laajalle asiakaskunnallemme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi
Say Hello!

Haluatko apua valaistusuudistuksesi suunnittelussa? Haluatko totuudenmukaisen säästölaskelma-arvion? Katso paikkakuntasi asiantuntijan yhteystiedot, niin toteutetaan yhdessä teille uusi energiaystävällisempi valaistus