Antivir LED Panel

Puhtaampi sisäilma Antivir LED Panelilla

Puhtaalla sisäilmalla on terveyden kannalta erittäin suuri merkitys. Ihminen hengittää 15000-40000 litraa ilmaa ja viettää ajastaan keskimäärin 90% sisätiloissa vuorokaudessa. Puhtaassa sisäilmassa ihminen jaksaa paremmin ja viihtyy työssään, voi hyvin ja suoriutuu tehtävistään tehokkaammin. Sisäilman laadulla on todettu olevan merkitystä mm. lasten oppimistuloksiin. (https://www.rakennuslehti.fi/2016/08/koulujen-huono-sisailma-heikentaa-oppimistuloksia/ THL, Aalto yliopisto, Opetushallitus)

Työpaikkojen, koulujen ja muiden rakennusten sisäilmaongelmat aiheuttavat merkittäviä kustannuksia. Niitä syntyy mm. sairauspoissaoloista. Antivir LED Panelilla voidaan parantaa ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja työssäjaksamista olennaisesti. Sisäilman parantuminen alkaa laitteen käytönoton jälkeen välittömästi ja sillä on erittäin pitkäkantoiset vaikutukset. Ilmanpuhdistimellamme on merkittävä tautien leviämistä ehkäisevä vaikutus. Ilmanlaadun parantaminen ja sitä kautta tautien leviämisen hillitseminen sekä ihmisten oireilun vähentäminen laadukkaalla ja ainutlaatuisella ilmanpuhdistimellamme on kokonaistaloudellinen investointi, joka maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Antivir LED Panel on valaisin, joka puhdistaa tilassa olevaa sisäilmaa mm. viruksilta, bakteereilta ja muilta ilman epäpuhtauksilta patentoitujen nanoteknologiaa hyödyntävien suodattimien ja puhaltimen avulla. Antivir LED Panel valaisee miellyttävästi ja poistaa sisäilmasta myös ne vaarallisimmat nanokokoiset pienhiukkaset.

99% puhtaampi sisäilma

 

Antivir LED panel valaisee tilasi tehokkaasti ja miellyttävästi, mutta puhdistaa tilasi sisäilmaa yli 99 prosenttisesti. Laite kierrättää ilmaa 10W moottorin avulla ja nappaa suodattimiinsa jopa 1 nanometrin kokoiset hiukkaset. Esimerkiksi viruksien koko lähtee noin 10 nanometristä ylöspäin. Laitteemme patentoitu suodatin koostuu neljästä kerroksesta. Uloimmat kerrokset ovat pölysuodattimia ja keskeltä löytyy aktiivihiilisuodatin sekä ns. nanosuodatin. Juuri tämä nanosuodatin ottaa kiinni jopa 1 nanometrin kokoiset hiukkaset. Suodatin siis pysäyttää yli 99% ilman epäpuhtauksista, mutta jääkö ne laitteen sisään? Vastaus on ei. Nanosuodatin sisältää hopeaa sekä titaanidioksiidia, jotka eliminoivat epäpuhtaudet. Reaktiota katalysoidaan laitteen sisään rakennetulla UV-valolla, joka ei ole haitallinen ihmisille tai eläimille. Reaktio muuttaa bakteerit, virukset ym. muut ilman epäpuhtaudet hiilidioksidiksi ja vedeksi.

 

 ”Pelkkä HEPA-suodatin ei riitä”

 

Loppujen lopuksi oleellista ei ole kuitenkaan se, että puhdistaako ilmanpuhdistin 99% vai 99,9% sisäilmasta, vaan se minkä kokoisille hiukkasille tämä luku on annettu. Antivir LED Panelimme puhdistaa sisäilman 99% jopa 1 nanometrin kokoisilta hiukkasilta.

Yleiset tavallisilla HEPA-suodattimilla varustetut ilmanpuhdistimet puhdistavat sisäilmaa 300 nanometristä ylöspäin. Antivir LED Panel puhdistaa tilasi sisäilmaa siis jopa 300 kertaa tavallisia HEPA-suodattimella varustettuja laitteita tehokkaammin. Esimerkiksi tartuntojen leviämisen tehokkaaksi hillitsemiseksi pelkkä HEPA-suodatin ei riitä. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme jo tänään!

Referenssejä

Äänekosken terveyskeskus

Keulink Oy, Keuruu

Palokan Apteekki

Kauneushoitola Studio Ak

Keuruun eläinlääkäriasema

Heinolan Vanha Apteekki

Lisää asiakkaita

Kangasalan kaupunki
Vaalialan kuntayhtymä
K-supermarket Ilmajoki
Vmp interior
Man style – partriketju Helsinki
Ht laser
Elekmerk
Panimo Kiiski
Tammed Oy
Metsämultia
Kauneushoitola Aamuaurinko

Lataa maksuton valaistuksen opas

Lataa maksuton valaistuksen opas

Oppaaseen on koottu tärkeimmät faktat siitä, miten valaistus vaikuttaa esimerkiksi yrityksen tuottavuuteen, työviihtyvyyteen, työturvallisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen.

You have Successfully Subscribed!