Työpaikat

Tervetuloa valaistusalan kärkitiimiin

Kiinnostaisiko sinua työ, jolla on oikeasti merkitystä? Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan menestykseen. Led Experts Finland tulee kasvamaan seuraavan kahden vuoden aikana LED – valaistusalan kärkipaikalle.

Aiomme palkata seuraavan kahden vuoden aikana noin viisitoista (15) uutta valaistusasiantuntijaa asentajineen, jotta saamme asiakkaidemme tilaamat valaistusratkaisut hoidettua ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen. Olemme suunnitelleet asiakaillemme premium-palvelupaketin, jonka ansiosta valaistusratkaisupäätös on erittäin vaivatonta tehdä.

Vahvuutemme ja minkälaista meillä on työskennellä?

Liiketoimintamalli

Led Expertsin asiantuntijaverkosto on rakennettu yrittäjävetoiseksi. Meillä voi työskennellä joko oman yrityksensä kautta tai kevytyrittäjänä. Toimintamalli mahdollistaa yrittäjäksi lähtemisen ilman pääomaa. Päämiehenä me hoidamme alueellisen ja valtakunnallisen markkinoinnin, asiakkaiden laskutuksen ja perinnän. Olemme suunnitelleet liiketoimintamallin, jolla pääset HETI tienaamaan ja nauttimaan yrittäjän vapaudesta. Ole yhteydessä, niin keskustellaan tarkemin liiketoimintamallista.

Z

Valaisimien laatu

LED-valaisimien laatu on meille yhtä tärkeää meille kuin asiakkaillemmekin. Laatuun satsataan todella paljon ja jatkuvasti! Testaamme kaikki markkinoille tuomamme valaisimet niin omassa testilaboratoriossamme kuin nimettyjen asiakkaidemme toimitiloissakin. Tämä takaa sen, että voimme luottaa valaisimiemme laatuun sataprosenttisesti. Kaikki LED-valaisimemme valmistetaan Led Experts-tuotenimikkeen alla, ja tehtaamme niin Aasiassa kuin Euroopassa täyttävät tarkat Eurooppalaiset laatukriteerit. 

Yhteishenki

Liiketoimintamallin, tuotteiden laadun ja ansaintalogiikan rinnalla, yksi tärkeimpiä asioita kaikessa on, että yhteisössä on hyvä, avoin ja kannustava ilmapiiri. Meidän asiantuntijaverkostossamme on toimii värikäs joukko erilaisia persoonia, joka suo meille todella ison rikkauden. Yksi asia meitä kaikkia kumminkin yhdistää – me jaamme osaamistamme ja tietojamme avoimesti, niin asiakkaillemme kuin työkavereillemmekin. Tämän toimintamallin myötä voimme jakaa asiantuntemustamme laajalle asiakaskunnallemme.

Valaistusasiantuntijan koulutuspaketti

Olemme suunnitelleet sinulle valmiiksi koulutuspaketin, jolla pääset helposti uuden liiketoiminnan alkuun. Kouluttajina sinulla on pitkän linjan tekijöitä, joilla on vuosien kokemus omista osaamisalueistansa. Koulutuspakettimme sisältää luonnollisesti valaistukseen liittyvää koulutusta, mutta paneudumme ajanjakson aikana myös markkinointiin, asiakaskontaktointiin, sosiaaliseen myyntiin, myyntitekniikoihin, tuotetietouteen, tavoitteellisuuteen, tehokkuuteen ja moniin muihinkin tärkeisiin asioihin.

Petri Satosaari

Petri Satosaari

Myyntijohtaja

Pasi Lagus

Pasi Lagus

Markkinointijohtaja

Petri Kivimäki

Petri Kivimäki

Yrittäjä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi
Say Hello!