Työpaikat

Tervetuloa valaistusalan kärkitiimiin

Kiinnostaisiko sinua työ, jolla on oikeasti merkitystä? Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan menestykseen. Led Experts Finland tulee kasvamaan seuraavan kahden vuoden aikana LED – valaistusalan kärkipaikalle.

Aiomme palkata seuraavan kahden vuoden aikana noin viisitoista (15) uutta valaistusasiantuntijaa ja heille omat asentajansa, jotta saamme asiakkaidemme tilaamat valaistusratkaisut ammattitaidolla asennettua paikoilleen. Olemme suunnitelleet asiakaillemme premium palvelupaketin, jonka ansiosta valaistusratkaisupäätös on erittäin vaivatonta tehdä.

Vahvuutemme ja millaista meillä on olla töissä?

Liiketoimintamalli

Led Expertsin asiantuntijaverkosto on rakennettu yrittäjävetoiseksi. Meillä voi työskennellä joko oman yrityksensä tai kevytyrittäjänä. Toimintamalli mahdollistaa yrittäjäksi lähtemisen ilman pääomaa. Päämiehenä me hoidamme alueellisen ja valtakunnallisen markkinoinnin, asiakkaiden laskutuksen ja perinnän. Olemme suunnitelleet liiketoimintamallin, jolla pääset HETI tienaamaan ja nauttimaan yrittäjän vapaudesta. Ole yhteydessä, niin keskustellaan tarkemin liiketoimintamallista.

Z

Valaisimien laatu

Led-valaisimien laatu on meille yhtä tärkeää, niin meille kuin meidän kaikille asiakkaillekin. Laatuun satsataan todella paljon ja jatkuvasti! Aina ennen kuin tuomme uuden valaisimen markkinoille, niin se testataan meidän omasta toimesta, sekä nimetyillä asiakkaillamme. Näin me voidaan luottaa valaisimiemme laatuun. Meidän kaikki led-valasimet valmistetaan LedExperts tuotenimikkeen alla ja olemme valinneet laatukriteereiden täyttävät tehtaat Aasiasta ja Euroopasta. 

Yhteishenki

Liiketoimintamallin, tuotteiden laadun ja ansaintalogiikan rinnalla, yksi näiden rinnalla tärkeimpiä asioita kaikessa on se, että yhteisössä on hyvä, avoin ja kannustava ilmapiiri. Meidän asiantuntijaverkostossa on kaikki omia persooniaan ja se tuo meille todella ison rikkauden. Yksi asia meitä kaikkia yhdistää, eli me jaetaan osaamistamme ja tietojamme avoimesti, niin asiakkaille, sekä työkavereille. Tämän seikan myötä me voidaan jakaa asiantuntemustamme laajalle asiakaskunnallemme.

Valaistusasiantuntijan koulutuspaketti

Olemme suunnitelleet sinulle valmiiksi koulutuspaketin, jolla pääset helposti uuden liiketoiminnan alkuun. Kouluttajina sinulla on pitkän linjan tekijöitä, joilla on vuosien kokemus oman osaamisalueensa asioista. Koulutuspaketti sisältää luonnollisesti valaistukseen liittyvää koulutusta, mutta paneudumme ajanjakson aikana myös markkinointiin, asiakaskontaktointiin, sosiaaliseen myyntiin, myyntitekniikoihin, tuotetietouteen, tavoitteellisuuteen, tehokkuuteen ja moniin muihinkin tärkeisiin asioihin.

Petri Satosaari

Petri Satosaari

Myyntijohtaja

Pasi Lagus

Pasi Lagus

Markkinointijohtaja

Petri Kivimäki

Petri Kivimäki

Yrittäjä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi
Say Hello!