Aluepäällikkö

Tervehdys sinä myynnin ammattilainen!

 

Oletko huippuasenteen omaava myynnintekijä? Jos olet, niin ota yhteyttä. Varmista paikkasi olemalla yhteydessä rekrytoivaan esimieheen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Tarjoamme LED-ratkaisut yrityksiin kokonaisvaltaisina palveluina ja toteutamme aina kattavan tarvekartoituksen, jonka pohjalta räätälöimme sopivimmat ratkaisuvaihtoehdot paitsi LED-valaistukseen, myös kaiken muun tarvittavan, valaistussuunnittelusta asennukseen. Hiomme jatkuvasti toimintamalliamme, jotta voimme tarjota yrityksille paketin, jolla he saavat mahdollisimman suuren hyödyn LED-valaistukseen siirtyessään.

Haemme tällä hetkellä aluepäälliköitä Etelä-Karjalaan, Kymenlaaksoon ja Pohjanmaalle.

Näitä odotamme sinulta

Asiakaspalveluhenkisyyttä
Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
Positiivista asennetta
Aitoa kiinnostusta myyntityöhön
Tavoitteellisuutta ja halua ottaa ja kantaa vastuuta

Z

Tarjoamme sinulle

Kilpailukykyiset palkkiot ja bonusjärjestelmän
Alueellisen ja valtakunnallisen inbound markkinoinnin
Toimivan myyntikonseptin käyttöösi
Koulutuspaketin työtehtävään
Koko organisaatiomme tuen
Mahdollisuus kehittyä valaistusalan ammattilaiseksi

Vahvuutemme ja minkälaista meillä on työskennellä?

Liiketoimintamalli

Led Expertsin asiantuntijaverkosto on rakennettu yrittäjävetoiseksi. Meillä voi työskennellä joko oman yrityksensä kautta tai kevytyrittäjänä. Toimintamalli mahdollistaa yrittäjäksi lähtemisen ilman pääomaa. Päämiehenä me hoidamme alueellisen ja valtakunnallisen markkinoinnin, asiakkaiden laskutuksen ja perinnän. Olemme suunnitelleet liiketoimintamallin, jolla pääset HETI tienaamaan ja nauttimaan yrittäjän vapaudesta. Ole yhteydessä, niin keskustellaan tarkemin liiketoimintamallista.

Z

Valaisimien laatu

LED-valaisimien laatu on meille yhtä tärkeää meille kuin asiakkaillemmekin. Laatuun satsataan todella paljon ja jatkuvasti! Testaamme kaikki markkinoille tuomamme valaisimet niin omassa testilaboratoriossamme kuin nimettyjen asiakkaidemme toimitiloissakin. Tämä takaa sen, että voimme luottaa valaisimiemme laatuun sataprosenttisesti. Kaikki LED-valaisimemme valmistetaan Led Experts-tuotenimikkeen alla, ja tehtaamme niin Aasiassa kuin Euroopassa täyttävät tarkat Eurooppalaiset laatukriteerit. 

Yhteishenki

Liiketoimintamallin, tuotteiden laadun ja ansaintalogiikan rinnalla, yksi tärkeimpiä asioita kaikessa on, että yhteisössä on hyvä, avoin ja kannustava ilmapiiri. Meidän asiantuntijaverkostossamme on toimii värikäs joukko erilaisia persoonia, joka suo meille todella ison rikkauden. Yksi asia meitä kaikkia kumminkin yhdistää – me jaamme osaamistamme ja tietojamme avoimesti, niin asiakkaillemme kuin työkavereillemmekin. Tämän toimintamallin myötä voimme jakaa asiantuntemustamme laajalle asiakaskunnallemme.

Valaistusasiantuntijan koulutuspaketti

Olemme suunnitelleet sinulle valmiiksi koulutuspaketin, jolla pääset helposti uuden liiketoiminnan alkuun. Kouluttajina sinulla on pitkän linjan tekijöitä, joilla on vuosien kokemus omista osaamisalueistansa. Koulutuspakettimme sisältää luonnollisesti valaistukseen liittyvää koulutusta, mutta paneudumme ajanjakson aikana myös markkinointiin, asiakaskontaktointiin, sosiaaliseen myyntiin, myyntitekniikoihin, tuotetietouteen, tavoitteellisuuteen, tehokkuuteen ja moniin muihinkin tärkeisiin asioihin.

Petri Satosaari

Petri Satosaari

Myyntijohtaja

Pasi Lagus

Pasi Lagus

Markkinointijohtaja

Petri Kivimäki

Petri Kivimäki

Yrittäjä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi
Say Hello!

Haluatko apua valaistusuudistuksesi suunnittelussa? Haluatko totuudenmukaisen säästölaskelma-arvion? Katso paikkakuntasi asiantuntijan yhteystiedot, niin toteutetaan yhdessä teille uusi energiaystävällisempi valaistus