fbpx

Markkinointi

 

Hei sinä sisällöntuotannon ja sosiaalisen median ammattilainen!

 

Etsimme valaistusalasta kiinnostunutta verbaalista akrobaattia blogien ja videoiden tuotantoon sekä vastaamaan sosiaalisen median päivittyvyydestä. Voit tehdä työtä kotoa käsin, mistä päin Suomea tahansa.

Sisällöntuotanto koostuu asiantuntija-artikkeleista, blogikirjoituksista, kevyestä videotuotannosta sekä tekstien oikoluvusta. Sosiaalisen median kanavat ovat Facebook, Instagram ja LinkedIn. Pääset vaikuttamaan viestinnän sävyyn yrityksen arvojen ja brändin mukaisesti. Kasvuyrityksessä ideat otetaan avoimesti vastaan, ja oman kädenjälkensä saa nopeasti näkyviin!

Työskentely tapahtuu joko oman yrityksesi kautta tai Omapajan Oy:n välityksellä, kumpi sinulle vain sopii paremmin. Töitä on alussa osa-aikaisesti (n.10h/vko), mutta työn määrä todennäköisimmin kasvaa jo lähiaikoina. Työt voi aloittaa pikimmiten.

Lähetä lyhyt esittely itsestäsi työnäytteiden kera ja ollaan yhteydessä.

 

Valokuvaaja, haluatko keikkahommia LED-valaistuksen parista?

 

Etsimme asunto- ja kiinteistökuvauksen ammattilaisia ikuistamaan referenssikohteitamme eri puolille Suomea. Kohteet ovat esimerkiksi myymälöitä, toimistoja, halleja ja asuntoja.

Kalustoksi tarvitset jalustan ja järkkärin laajakulmalinssillä (esim. 10-18mm) sekä erillisen salaman, mielellään orjatoiminnolla, mutta ilmankin pärjää. Saat ohjeistuksen LED-kohteiden kuvaukseen, mutta valokuvauksen perusasioiden tulee olla hallussa.

Töitä on keikkaluontoisesti, ja saat kohdekohtaisen korvauksen sovitusta määrästä käsiteltyjä kuvia. Etsimme kuvaajia ensisijaisesti itä- länsi- ja pohjois-Suomen alueille. Lähetä lyhyt esittely tai video itsestäsi sekä portfoliosi ja palaamme asiaan pikimmiten!

 

Vahvuutemme ja minkälaista meillä on työskennellä?

Liiketoimintamalli

Led Expertsin asiantuntijaverkosto on rakennettu yrittäjävetoiseksi. Meillä voi työskennellä joko oman yrityksensä kautta tai kevytyrittäjänä. Toimintamalli mahdollistaa yrittäjäksi lähtemisen ilman pääomaa. Päämiehenä me hoidamme alueellisen ja valtakunnallisen markkinoinnin, asiakkaiden laskutuksen ja perinnän. Olemme suunnitelleet liiketoimintamallin, jolla pääset tienaamaan ja nauttimaan yrittäjän vapaudesta. Ole yhteydessä, niin keskustellaan tarkemin liiketoimintamallista.

Z

Valaisimien laatu

LED-valaisimien laatu on meille yhtä tärkeää meille kuin asiakkaillemmekin. Laatuun satsataan todella paljon ja jatkuvasti! Testaamme kaikki markkinoille tuomamme valaisimet niin omassa testilaboratoriossamme kuin nimettyjen asiakkaidemme toimitiloissakin. Tämä takaa sen, että voimme luottaa valaisimiemme laatuun sataprosenttisesti. Kaikki LED-valaisimemme valmistetaan Led Experts-tuotenimikkeen alla, ja tehtaamme niin Aasiassa kuin Euroopassa täyttävät tarkat Eurooppalaiset laatukriteerit. 

Yhteishenki

Liiketoimintamallin, tuotteiden laadun ja ansaintalogiikan rinnalla, yksi tärkeimpiä asioita kaikessa on, että yhteisössä on hyvä, avoin ja kannustava ilmapiiri. Meidän asiantuntijaverkostossamme on toimii värikäs joukko erilaisia persoonia, joka suo meille todella ison rikkauden. Yksi asia meitä kaikkia kumminkin yhdistää – me jaamme osaamistamme ja tietojamme avoimesti, niin asiakkaillemme kuin työkavereillemmekin. Tämän toimintamallin myötä voimme jakaa asiantuntemustamme laajalle asiakaskunnallemme.

Kiinnostaako työskentely kasvuyrityksessä?

Vuonna 2012 Petri Kivimäki perusti silloisen yhtiökumppaninsa kanssa Led Experts Finland Oy:n ja toiminta saattoi alkaa. Toiminta käynnistyi ensin ns. kotimyyntinä, eli palvelu suunnattiin kokonaan kotitalouksille. Ei kuitenkaan kestänyt kauaa kun myös yrityskenttä valloitettiin. Käynnistyi ajanjakso, jonka aikana Led Experts on toiminut kokonaisvaltaisena valaistuspartnerina niin kotitalouksille kuin yrityksille.

Olemme aloittaneet ns. autotalli toimijana. Lähetimme ensimmäiset tilaukset asiakkaillemme autotallista, joka toimi meidän varastona, sekä autotallina…

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi
Say Hello!