Pasi Kauppinen

Aluepäällikkö | Valaistusasiantuntija

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Pasi Kauppinen, Lappeenranta

Tervehdys!

Olen Pasi Kauppinen ja touhuan Led Expertsillä aluepäällikkönä  Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa ja Etelä-Savon alueella. Asiakkaitani ovat kaikki yritykset, joissa on sähkövalo. Valaistuksen myynnin lisäksi tykkään myös roikkua katon rajassa ja asennella niitä paikalleen. Aikaisemmin työskentelin matkailualalla, yrittäjänäkin sillä alalla useita vuosia.
Monta vuotta olin työn vuoksi pois Suomesta kierrellen maita ja mantuja, mutta nyt on kiva kierrellä ihan täällä koto-Suomessa. Ulkomaan hommista rakkaaksi harrastukseksi jäi laitesukellus; olen sukelluskouluttaja. Uimahallissa, kuntosalilla ja pyörän selässä kuluu muu harrastamiseen jäävä aika. Eihän sitä toki liikaa jää, koska kun työ ja perhe otetaan tosissaan, vievät ne suurimman osan ajasta. Perheeseen kuuluu vaimo ja tytär, joten lievän akkavallan alla tässä elellään, mutta hauskaahan tämä on.
Ollaan yhteyksissä!

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Avoimuus

Meidän mielestämme avoimuus on sitä, että uskallamme seistä sanojemme takana – oli tilanne sitten minkälainen tahansa! Pyrimme siihen, että yrityksemme kulttuuriin kuuluu avoin keskustelu sekä tietojen jakaminen niin asiakkaillemme kuin henkilöstöllemme. Jaamme kaiken asiantuntemuksemme avoimesti, ilman minkäänlaista sitoutumista. Avoimessa kanssakäymisessä on helppoa toimia rehellisesti.

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 50 574 8022

Pasi Kauppinen, Lappeenranta