fbpx

Pasi Kauppinen

Avainasiakaspäällikkö | Valaistusasiantuntija

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Pasi Kauppinen, Lappeenranta

Tervehdys!

Olen Pasi Kauppinen ja hoidan Led Expertsillä Tukku- ja Projektimyyntiä Etelä-Suomen alueella. Asiakkaitani ovat etupäässä tuotantolaitokset, liiketilat, kaikenlaiset uudisprojektit ja tukkuliikkeet. Homma ei ole rajattu yksin näihin, vaan kaikenlaisten ja -kokoisten yritysten valaistusasioita mielelläni ratkon. Minimiehtona on, että yrityksestä löytyy sähkövalot (tai ainakin sellaiselle on tarvetta).

Monta vuotta olin työn vuoksi pois Suomesta kierrellen maita ja mantuja, mutta nyt on kiva kierrellä ihan täällä koto-Suomessa. Ulkomaan hommista rakkaaksi harrastukseksi jäi laitesukellus; olen myös sukelluskouluttaja. Uimahallissa, kuntosalilla ja pyörän selässä kuluu muu harrastamiseen jäävä aika.

Kun valoasiat mietityttää, ei niitä kannata yksin pähkäillä kovin pitkään; hoidetaan ne yhdessä alta pois. Ei niitä kaikkia minunkaan yksin tarvitse ratkoa, koska mahtavat kollegani ovat tukena. Heidän kanssaan kyllä saadaan vaikeimmatkin valoasiat ratkottua. Mitä haastavampi juttu on, sen hauskempaa se on meille.

Ollaanhan yhteydessä!

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Avoimuus

Meidän mielestämme avoimuus on sitä, että uskallamme seistä sanojemme takana – oli tilanne sitten minkälainen tahansa! Pyrimme siihen, että yrityksemme kulttuuriin kuuluu avoin keskustelu sekä tietojen jakaminen niin asiakkaillemme kuin henkilöstöllemme. Jaamme kaiken asiantuntemuksemme avoimesti, ilman minkäänlaista sitoutumista. Avoimessa kanssakäymisessä on helppoa toimia rehellisesti.

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 50 574 8022

Pasi Kauppinen, Lappeenranta