fbpx

Mikko Hämäläinen

Toimitusjohtaja | Valaistusasiantuntija

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Mikko Hämäläinen, Keuruu

Tervehdys!

Mä olen Mikko Hämäläinen. Asun Keuruulla avovaimoni, kolmen lapsen ja koiran kanssa. Keuruulla sijaitsee myös omistamani yhtiö Led Experts Finland Oy. Sieltä käsin johdamme ja hallitsemme yhdessä Kivimäen Peten kanssa LED-valojen maahantuontiyhtiötämme.

Olen ollut Led Experts Finlandin kehityksessä mukana melkein perustamispäivästä lähtien. Aloitin urani tässä yhtiössä 2012 loppuvuodesta myymällä LED-valonlähteitä ensin kuluttajille ja myöhemmin yrityksille. Nopeasti kuluttajamyynti jäi kuitenkin ensin omalta osaltani ja myöhemmin koko yritykseltä pois, ja siirryimme kokonaan B2B-myynnin pariin.

Nykyään toimin Led Experts Finland Oy:n toimitusjohtajana sekä omistajana. Vastaan yhtiömme hallinnosta sekä tuotteiden maahantuonnista. Myyntityö on edelleen erittäin lähellä sydäntäni, mutta valitettavasti siihen ei enää jää kovinkaan paljoa aikaa… 😊

Työnteko LED-valojen sekä loistavan työporukkamme parissa on mielestäni niin mukavaa, että sitä on vaikea edes ajatella työnä. Pyrin kuitenkin työnteon lisäksi pelailemaan mahdollisimman paljon jääkiekkoa, jalkapalloa sekä golfia.

Kiva, kun tsekkasit sivuni. Ollaan yhteyksissä!

Mikko

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Yksilöityä palvelua

Asiakkaanamme saat paikkakuntakohtaista ja yksilöityä palvelua, jonka päätarkoituksena on saada uudesta valaistuksesta oikeanlainen juuri kyseiseen toimipaikkaan. Halutessaan asiakas voi solmia kanssamme ylläpitosopimuksen koko valaistuksestaan.

Ylläpitosopimukseen sisältyy, että käymme sovituin määräajoin tarkastamassa ettei valaistuksessa ole tapahtunut muutoksia ja valaisimet ovat asianmukaisessa kunnossa – näin  valaistus on aina sinun tarpeitasi vastaava.

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 45 130 0414

Mikko Hämäläinen, Keuruu