fbpx

Petri Kivimäki

Yrittäjä | Valaistusasiantuntija

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Petri Kivimäki, Keuruu

Terve!

Olen Petri Kivimäki, Led Experts Finland Oy:n perustaja. Olen saanut olla mukana LED-valojen ihmeellisessä maailmassa jo noin kymmenen vuotta mutta aina, kun jotain uutta on kehitteillä valorintamalla, olen yhä kuin pikku poika lahjan äärellä. Koko elämäni ajan olen tykännyt haasteista ja siitä on myös Led Expertsin tarina alkanut.

Ensin teimme muutamia vuosia pelkästään markkinointia ja myyntiä, mutta se ei riittänyt meille. HALUSIMME SEISOA OMIEN SANOJEMME JA TEKOJEMME TAKANA. Matkan varrelle on mahtunut monenmoista, ja paljon tekevälle sattuu välillä myös virheitä. Mutta sen voin sanoa, että samaan puuhun emme toista kertaa päätämme juokse ja mahdolliset virheet korjataan välttömästi.

Vapaa-aikanani viihdyn kaksipyöräisten parissa, ja tallista löytyykin sekä HD että matkaenduro kesäretkiä varten. Metsästys on myös lähellä sydäntä, ja kaksi beaglea pitävät huolta kodin arjen vilskeestä.

Meillä kaikki firman työntekijät seisovat johtoa myöten samalla viivalla ja tiimipelaaminen on kaiken A ja O. Meille voi aina soittaa ja haastaa valorintamalla!

Terveisin Pete

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Tarina

Asiakkaamme koostuvat monenkokoisista- ja alaisista yrityksistä, sekä pienemmissä määrin myös kotitalouksista. Kuulumme tällä hetkellä markkinoiden kovimpiin kasvajiin. Meitä Led Expertsiläisiä on kasassa jatkuvasti kasvava määrä, ja työllistämme tällä hetkellä välillisesti 18 henkilöä. (08 / 2018)

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 50 597 8088

Petri Kivimäki, Keuruu