fbpx

Petri Satosaari

Myyntijohtaja | Valaistusasiantuntija

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Petri Satosaari, Jämsä

Moikka kaikille!

Minun nimeni on Petri Satosaari ja vastaan yrityksemme myynnistä, edustajien koulutuksista ja rekryistä. Teen edelleen myös omaa myyntiä kentällä jotta tatsi pysyy hyvänä. Olen toiminut Led Expertsillä vuodesta 2015 ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2016 lähtien.

Aikaisemmassa työtehtävässä toimin vastaavassa roolissa kuin nyt Led Expertsillä. Nautin suunnattomasti asiakkaiden parissa ympäri Suomen kiertelystä ja erilaisiin persoonoihin tutustumisesta.

Tällä hetkellä asustelen Jämsässä vaimoni ja kolmevuotiaan tyttäremme kanssa, ja on meitä 15-vuotias Effi-koirakin ilahduttamassa. Kaksi poikaani asustavat toisaalla. Harrastuksiini kuuluu aktiivinen jääkiekon seuranta ja kesäinen päijänteen rannalla mökkeily perheen kesken. Golf-kentilläkin tulee vapaailtoja vietettyä!

Kiitos kun kävit lukemassa minun profiilini, ollaan yhteyksissä ja valaistaan yhdessä myös sinun yrityksesi.

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Intohimo

Meidän jokapäiväistä toimintaamme ohjaa intohimo palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Intohimo on yksi monista luonteenpiirteistä, jonka perusteella olemme valinneet henkilöitä yritykseemme.

Led Expertsin asiantuntijaverkosto on rakennettu yrittäjävetoiseksi. Meillä voi työskennellä joko oman yrityksensä kautta tai kevytyrittäjänä. Toimintamalli mahdollistaa yrittäjäksi lähtemisen ilman pääomaa. Oletko huippuasenteen omaava myynnintekijä? Jos olet, ota yhteyttä!

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 40 669 7878

Petri Satosaari, Jämsä