fbpx

Tuomo Mäkinen

Myyntipäällikkö | Valaistusasiantuntija

Yhteystiedot

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Tuomo Mäkinen, Jyväskylä Led-valaistus

Hei!

Olen Tuomo Mäkinen ja hoidan valaistusasioita Keski-Suomessa. Hyvä valaistus työpaikalla on erittäin tärkeä asia ja hyvässä valossa on ilo tehdä töitä. Led Expertsiltä löytyy oikeanlainen ratkaisu kaikkiin tiloihin. Hoidamme valaistuksen uusimisen haluamallasi tavalla, joko valaisintoimituksena tai ”avaimet käteen” -periaatteella valmiiksi asennettuna. Monesti maksu hoidetaan kätevällä kuukausi-leasingillä, saman summan säästyessä helposti kuukausittaisessa sähkölaskussasi. Tyytyväiset asiakkaat ovat paras motivaattori omaan työntekoon. Siksi haluan aina toteuttaa valaistusasiat ihan niin kuin itselle tekisin!

Asun Jyväskylän kupeessa Puuppolan kylällä vaimon, tyttären sekä Sani-koiran kanssa. Harrastan erilaista kuntoliikuntaa sekä ralliautoilun seuraamista. Pääasiallinen vapaa-ajan aktiviteettini on seurata kuinka veljeni pyörittämä Toyotan rallitalli menestyy (valaistuksesta homma ei ainakaan ole kiinni, sillä olemme toimittaneet valot Toyota Gazoo racingin hospitalityyn, pääkonttoriin Puuppolaan sekä Tallinnan uusiin tiloihin!).

Kiitos kun kävit lukemassa sivuni. Olipa sinulla sitten mitä tahansa
valoihin liittyvää asiaa, älä epäröi olla yhteydessä!

Valon asialla – Tuomo

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Valaistussuunnittelu

On selvää, että vanhentunut ja huono valaistus on epäviihtyisä ja aiheuttaa turhia lämpökuormia ja huoltokustannuksia, jotka rasittavat ympäristön lisäksi yrityksen kassaa. Harvoin kuitenkaan tiedostetaan kuinka suuri merkitys valaistuksella on näiden lisäksi työturvallisuuteen, työtuotannossa syntyvien virheiden määrään ja työssä jaksamiseen. Valaistuksen tavallisimmat puutteet syntyvät, kun huonolaatuisia lamppuja ja valaisimia käytetään liian kauan tai niiden hankinnassa ei huomioida toimintaympäristöä, johon ne sijoitetaan.

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 40 053 3730

Tuomo Mäkinen, Jyväskylä