fbpx

Ilkka Ruuska

Aluepäällikkö | Valaistusasiantuntija

Yhteystiedot

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Ilkka Ruuska, Tampere

Valolla on väliä!

Olen Ilkka Ruuska, Led Experts Finlandin aluepäällikkö Pirkanmaalla. Vastaan alueeni myynnistä ja toimituksista sekä palvelulupaustemme toteutumisesta. Keskeisimpiä asiakkuusryhmiäni ovat vähittäiskauppa ja erikoisliikkeet, tuotannollinen teollisuus sekä hyvinvointipalvelut. Yksittäisiä asiakkaita on käytännössä kaikilta toimialoilta.

Ennen Led Experts -uraani olen toiminut erilaisissa myynnin ja kehittämisen päällikkötehtävissä. Vuodesta 2006 alkaen olen toiminut itsenäisenä yrittäjänä.

Asiakastyöni perusta on aina ollut ratkaisukeskeisyys. En nykyisinkään koe meneväni asiakkaan luokse myymään, vaan etsimään mahdollisuuksia tuottaa lisäarvoa tuotteillamme ja palveluillamme.

Vapaa-aikani olen pyrkinyt rakentamaan hyvinvointia tukevaksi. Se tarkoittaa monipuolista rentouttavaa tekemistä, kaikkea suorittamista välttäen. Siksi harrastuksikseni on valikoitunut kevyttä liikuntaa, kirjoja ja kulttuuria.

Ollaan yhteyksissä!

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Arvostus

Arvostus on asia, joka täytyy ansaita joka hetki työskennellessämme asiakkaidemme keskuudessa. Mahdollisimman hyvä asiakaspalvelu saavutetaan kummankin osapuolen arvostaessa toisen tekemää työtä ja toimiessa molempien parhaaksi.  Arvostamme jokaista asiakastamme, niin yrityksinä, kuin ihmisinä yritysten takana.

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 50 410 8147

Ilkka Ruuska, Tampere