fbpx

Jukka Jousmäki

Aluepäällikkö | Valaistusasiantuntija

Yhteystiedot

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Jukka Jousmäki, Isokyrö

Moro!

Mun nimi on Jukka Jousmäki, ja hoidan myyntiä vanhan Vaasanläänin alueella. Aloitin Led Experts Finlandilla alkuvuodesta 2019. Vaikka olen juuri aloittanut, minulla on takana 20 myynnintäyteistä vuotta eri yrityksissä, ja olet rautainen valaistusalan ammattilainen. Haluan räätälöidä uniikin valaistusratkaisun joikaiseen yritykseen! 
Viihdyn ihmisen seurassa ja minulle on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen tuotteeseen ja palveluun jonka kauttani ostaa. Asun Isossakyrössä Pohjanmaalla kahden lapseni kanssa. Vapaa-aikani kulutan autourheilun sekä kalastuksen parissa.
Kiva kun kävit lukemassa esittelyni – otahan rohkeasti yhteyttä kun valaistusasiat askarruttavat!

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Valaistuskartoitus

Kaikki lähtee liikkeelle pyytäessäsi valaistusasiantuntijamme yritykseesi noin tunnin mittaiselle kartoitustapaamiselle. Asiantuntijamme perehtyy jo ennen tapaamista yritykseesi, ja tapaamisen aikana keskustelette valaistuksen nykytilanteesta sekä toiveistasi, yhdessä kartoitatten eri työpisteiden valaistustarpeen. Kierroksen aikana asiantuntija arvioi ja tekee mittauksia eri kohdissa tilojanne, valaistustason riittävyys paikkakohtaisesti on todettavissa. Kun kartoitus on tehty, laadimme teidän tarpeidenne sekä budjettinne mukaisen ratkaisuehdotuksen.

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 45 129 4690

Jukka Jousmäki, Isokyrö