fbpx

Pasi Lagus

Markkinointijohtaja | Valaistusasiantuntija

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Pasi Lagus, Nurmes

Morjesta!

Mun nimi on Pasi Lagus ja vastaan yrityksemme markkinoinnista ja eri toimintamallien kehittämisestä ja hallinnoinnista. Olen ollut Led Expertsillä vuodesta 2015 ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2016 lähtien.

Vaikka pääasiallinen toimenkuvani on markkinoinnissa, ylläpidän silti myös vanhoja asiakassuhteitani ja tapaan säännöllisesti uusia asiakkaita. Nautin siitä, että voin omalta osaltani auttaa asiakkaitani valaistusuudistuksen läpiviennissä ja toteutuksessa.

Asun Nurmeksessa Pohjois-Karjalassa ja perheeseeni kuuluu avovaimoni, kissoja, koira, kanoja ja lauma suomenlampaita. Meillä on pieni maatila, jolla kuluu hyvin iso osa vapaa-ajastani. Tämän lisäksi harrastan kuntoilua eri muodoissa ja uutena haasteena olen asettanut itselleni osallistua elokuussa 2019 järjestettävään Tahkon triathlon-kisaan.

Mukava, kun pyörähdit sivullani ja ollaan yhteydessä!

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Avoimuus

Meidän mielestämme avoimuus on sitä, että uskallamme seistä sanojemme takana – oli tilanne sitten minkälainen tahansa! Pyrimme siihen, että yrityksemme kulttuuriin kuuluu avoin keskustelu sekä tietojen jakaminen niin asiakkaillemme kuin henkilöstöllemme. Jaamme kaiken asiantuntemuksemme avoimesti, ilman minkäänlaista sitoutumista. Avoimessa kanssakäymisessä on helppoa toimia rehellisesti.

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 45 150 3222

Pasi Lagus, Nurmes