fbpx

Osmo Pietarila

Aluepäällikkö | Valaistusasiantuntija

Yhteystiedot

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Osmo Pietarila, Oulu

Terve!

Olen Osmo Pietarila ja vastaan Led Experts Finland Oy:n palvelujen tuottamisesta Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueella. Toimintamme kattaa valaistuksen suunnittelun ja toteutuksen kaiken kokoisissa yrityksissä, aina yhden henkilön pienyrityksistä isoihin tuotantolaitoksiin.

Olen toiminut koko ikäni rakennusalalla, sekä esimiestehtävissä, että yrittäjänä. Kaikessa toiminnassa olen korostanut ehdotonta rehellisyyttä ja asiakkaan kokonaisvaltaista huomioimista.

Hyvässä valossa on mukava tehdä hommia. Toteutetaan se yhdessä.

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Valaistuskartoitus

Kaikki lähtee liikkeelle pyytäessäsi valaistusasiantuntijamme yritykseesi noin tunnin mittaiselle kartoitustapaamiselle. Asiantuntijamme perehtyy jo ennen tapaamista yritykseesi, ja tapaamisen aikana keskustelette valaistuksen nykytilanteesta sekä toiveistasi, yhdessä kartoitatten eri työpisteiden valaistustarpeen.

Kierroksen aikana asiantuntija arvioi ja tekee mittauksia eri kohdissa tilojanne, valaistustason riittävyys paikkakohtaisesti on todettavissa. Kun kartoitus on tehty, laadimme teidän tarpeidenne sekä budjettinne mukaisen ratkaisuehdotuksen.

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 40 038 7188

Osmo Pietarila