Jarmo Matilainen

Myyntipäällikkö | Valaistusasiantuntija

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Jarmo Matilainen, Iisalmi

Tervehdys!

Olen Jarmo Matilainen, toimin Led Experts Finland Oy:ssä myyntipäällikkönä ja toimialueenani koko Suomen maa. Aiemmin olen toiminut myynnin eri tehtävissä, pääasiassa rakentamiseen liittyvillä aloilla.

Ratkaisukeskeisyys on minulla aina lähtökohtana työskennellessä asiakaspinnassa. Haluan tuottaa lisäarvoa palveluillamme, sekä tuotteillamme, jotka ovat alansa huippuja.

Nykyinen tehtäväni on laaja ja mielenkiintoinen, saan tehdä asiakaskäyntejä yksin sekä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Myöskin koko yrityksen kehittäminen muun johtoryhmän kanssa antaa mahdollisuuden viedä yritystämme eteenpäin. Rekrytointi on on mielestäni yrityksen tärkeimpiä toimia tavoitteellisessa ja pitkäjänteisessä toiminnassa ja tähän haasteeseen pääsen myöskin osallistumaan.

Vapaa-aikanani vietämme avovaimoni kanssa aikaa luontoa seurailen maaseudun rauhassa. Matkailu niin kotimaassa kuin ulkomailla on meille myös mieluisaa tekemistä kun nyt kaksistaan saamme suunnitella menoamme.

Valoon, iloon kanssamme.

-Jarkki-

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Premium+ palvelupaketti

Led Experts Premium+ palvelupaketti on tarkoitettu yritykselle joka antaa arvoa Premium+ luokan palvelulle muun muassa laajennetun asiakaspalvelun ja raportointipalvelun myötä. Premium+ on vaivattomin tapa uusia yrityksesi vanha valaistus uudenlaiseen ja kustannustehokkaaseen LED-valaistukseen. Valaistuskartoituksen aikana keskustelette valaistusasiantuntijamme kanssa juuri teille räätälöidystä valaistuspaketista ja luotte…

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 44 187 1888

Matti Rissanen, Kuopio