LED-valaistus Pohjois-Savossa
Matti Rissanen

Hei, olen Matti, ja palvelen sinua Pohjois-Savon alueella valaistusasioissa. Tiedätkö, mitä hyötyjä saat valitsemalla yritykseesi modernin LED-valaistuksen? Tutustu sivuuni, niin löydät varmasti muutamiin kysymyksiisi vastauksia. Voit myös ladata LED-valaistuksen oppaani, joka pureutuu laajemmin LED-valaistusuudistukseen ja seikkoihin mitä kannattaa ottaa huomioon, kun asia on sinulle ajankohtainen.

Saat oppaan täysin veloituksetta käyttöösi, ole hyvä! Jos kuitenkin tiedät jo valaistustarpeesi, niin ole minuun suoraan yhteydessä ja keskustellaan asiasta tarkemmin.

LED-valaistus Pohjois-Savossa
Matti Rissanen

Hei, olen Matti, ja palvelen sinua Pohjois-Savon alueella valaistusasioissa. Tiedätkö, mitä hyötyjä saat valitsemalla yritykseesi modernin LED-valaistuksen?

Energiansäästö

Kun uudistat yrityksesi valaistuksen energiapihiin LED-valaistukseen, niin valaistuksen energia -ja huoltokustannukset tippuvat keskimäärin 60 – 90%. Nykyaikaisessa, ekologisuutta vahvasti painottavassa maailmanajassa sähkön säästäminen sekä kestävän kehityksen mukaiset arvot ovat nousseet tärkeäksi puheenaiheeksi niin kotitalouksissa kuin yrityksissä. 

Parempi valoteho

Vaativissa näkötehtävissä on näin saavutettu jopa 8–9 % tuottavuuden nousu, kun valaistusvoimakkuutta on lisätty (500 luksista noin 1600 luksiin). Myös virheiden lukumäärä on saatu jopa puolittumaan. Valaistusvoimakkuuden lisäämisellä on suurempi vaikutus iäkkäiden työntekijöiden tuottavuuden parantumiseen kuin nuorten työntekijöiden.

Asiakasviihtyvyys

Yksi merkittävimmistä asiakasviihtyvyyteen vaikuttajista on kuitenkin usein retuperälle jäänyt valaistus. Suunnitelmallisella muutoksella saadaan aikaiseksi huomattavia hyötyjä asiakaskäyttäytymisessä. Valotehokkuus ei saisi olla liian kirkas, joka voi aiheuttaa valoyliherkkyydestä kärsiville ihmisille haittaa. Maksimaalisten hyötyjen saavuttamiseksi valaistus tulee mitoittaa ja suunnitella juuri sinun liiketilojasi ja brändiäsi parhaiten tukevaksi. 

Morjesta!

Nimeni on Matti Rissanen ja aloitin valaistusasiantuntijana Led Experts Finland Oy:ssä syyskuussa 2018. Toimin pääasiassa Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun alueilla, joilla palvelen pääasiassa kaupan, teollisuuden, korjaamo- ja hyvinvointialan yrityksiä. Aiemmin olen työskennellyt mm. turvallisuusalalla Helsinki-Vantaan lentokentällä ja viimeiset 6 vuotta olen toiminut teknisen myynnin parissa lähinnä rakennusalalla.

Työssäni pyrin aina ratkaisukeskeisyyteen, onhan valaistus huomattavan tärkeässä asemassa lähes jokaisessa työpaikassa. Haluan tuottaa asiakkailleni positiivisen palvelukokemuksen, joka on lopputulokseltaan kaikkia osapuolia miellyttävä ja josta voi kertoa tyytyväisenä myös muille tahoille. Asiakkaiden tyytyväisyys on työni tärkein mittari ja motivaattori.  

Olen paluumuuttaja, asuin Helsingissä 8,5 vuotta ja muutin hiljattain Savon sydämeen Kuopioon, takaisin kotisatamaan. Mielestäni täällä on ihmisen hyvä olla, vähän rennompaa ja kiireettömämpää kuin pk-seudulla. Vapaa-ajallani käyn kuntosalilla, lenkkeilen, kokkaan ja luen lähinnä dekkarikirjallisuutta. Lisäksi ison osan aikaa vie musiikkiharrastukseni, soitan rumpuja ja kuuntelen paljon musiikkia.

Kiitos kun kävit lukemassa sivuni. Kaikenlaisissa valaistusasioissa, ota rohkeasti yhteyttä, niin laitetaan teidänkin yrityksessä valaistus kuntoon!

Y

Toimintani perustuu asiakaslähtöisyyteen ja hoidan jokaisen asiakkaan valaistusuudistuksen yksilöllisesti ja opastan sinua kaikissa valaistukseen liittyvissä asioissa.

Y

Yrityksesi valaistuksesta saadaan sellainen, jossa asiakkaasi ja työntekijäsi viihtyvät, sekä saavutatte maksimaalisen energiansäästön.

Y

Uudistan yhteistyössä asennustiimini kanssa yrityksesi valaistuksesi alusta loppuun ja voit keskittyä omaan työhösi.

Y

Uudistan yhteistyössä asennustiimini kanssa yrityksesi valaistuksesi alusta loppuun ja voit keskittyä omaan työhösi.

Tilaa minulta valaistuskartoitus

Valaistuskartoituksen aikana keskustelette kanssani juuri teille räätälöidystä valaistuspaketista ja luotte valaistussuunnitelman sinun toiveidesi ja tarpeidesi ympärille.

a

Valaistuskartoitus on aina maksuton ja ei velvoita sinua tuotteiden, eikä palveluiden hankintaan. Kun asiantuntijamme on tehnyt valaistuskartoituksen yrityksesi toimitiloissa, sinulla on hyviä vinkkejä ja faktaa valaistusuudistuksen päätöksen tueksi.

a

Saat perusteellisen analyysin tämän hetkisestä valaistuksenne tilanteesta ja ratkaisuehdotuksen, miten sitä voisi parantaa.

a

Palvelen mielelläni sinua paikanpäällä yrityksessäsi, jolloin pääsemme heti pureutumaan nykyiseen valaistukseesi. Ollaan yhteydessä ja suunnitellaan teillekin uusi ja ekologinen led-valaistus.

Ota yhteyttä

Matti Rissanen
Gsm. +358 44 984 8365
matti.rissanen@ledexperts.fi

Varaan valaistuskartoitusta varten sinulle kohteesta riippuen noin puolesta tunnista tuntiin aikaa. Kartoitus pidetään yrityksesi toimitiloissa, mutta myös etäpalaveri verkon välityksellä on mahdollinen, sinulle sopivana ajankohtana. Valaistuskartoitus ei sido sinua mihinkään, eikä sido valaistushankintoihin kanssamme.

Haluan, että otatte yhteyttä seuraavanlaisesti
Tulkaa paikan päälleEtäpalaveri verkon välitykselläPerinteisesti puhelimellaHaluan vain lisätietoja

Lataa maksuton valaistuksen opas

Lataa maksuton valaistuksen opas

Oppaaseen on koottu tärkeimmät faktat siitä, miten valaistus vaikuttaa esimerkiksi yrityksen tuottavuuteen, työviihtyvyyteen, työturvallisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen.

You have Successfully Subscribed!