fbpx

Matti Rissanen

Aluepäällikkö | Valaistusasiantuntija

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Pasi Lagus, Nurmes

Morjesta!

Nimeni on Matti Rissanen ja aloitin valaistusasiantuntijana Led Experts Finland Oy:ssä syyskuussa 2018. Toimin Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun alueilla, joilla palvelen pääasiassa kaupan, teollisuuden, korjaamo- ja hyvinvointialan yrityksiä. Aiemmin olen työskennellyt mm. turvallisuusalalla Helsinki-Vantaan lentokentällä ja viimeiset 6 vuotta olen toiminut teknisen myynnin parissa, lähinnä rakennusalalla.

Työssäni pyrin aina ratkaisukeskeisyyteen, onhan valaistus huomattavan tärkeässä asemassa lähes jokaisessa työpaikassa. Haluan tuottaa asiakkailleni positiivisen palvelukokemuksen, joka on lopputulokseltaan kaikkia osapuolia miellyttävä ja josta voi kertoa tyytyväisenä myös muille tahoille. Asiakkaiden tyytyväisyys on työni tärkein mittari ja motivaattori.

Olen paluumuuttaja, asuin Helsingissä 8,5 vuotta ja muutin hiljattain Savon sydämeen Kuopioon, takaisin kotisatamaan. Mielestäni täällä on ihmisen hyvä olla, vähän rennompaa ja kiireettömämpää kuin PK-seudulla. Vapaa-ajallani käyn kuntosalilla, lenkkeilen, kokkaan ja luen lähinnä dekkarikirjallisuutta. Lisäksi ison osan aikaa vie musiikkiharrastukseni, soitan rumpuja ja kuuntelen paljon musiikkia.

Kiitos kun kävit lukemassa sivuni. Kaikenlaisissa valaistusasioissa, ota rohkeasti yhteyttä, niin laitetaan teidänkin yrityksessä valaistus kuntoon!

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Premium+ palvelupaketti

Led Experts Premium+ palvelupaketti on tarkoitettu yritykselle joka antaa arvoa Premium+ luokan palvelulle muun muassa laajennetun asiakaspalvelun ja raportointipalvelun myötä. Premium+ on vaivattomin tapa uusia yrityksesi vanha valaistus uudenlaiseen ja kustannustehokkaaseen LED-valaistukseen. Valaistuskartoituksen aikana keskustelette valaistusasiantuntijamme kanssa juuri teille räätälöidystä valaistuspaketista ja luotte…

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 44 984 8365

Matti Rissanen, Kuopio