Oskari Katajisto

Aluepäällikkö | Valaistusasiantuntija

Yhteystiedot

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Oskari Katajisto, Espoo

Hei!

Olen 52 vuotias Espoolainen kevytyrittäjä, toimialueenani Led Expertsillä Uusimaa. Perheessäni vaikuttaa avopuolisoni, 10v tytärpuoli ja 2 koiraa. Olen koulutukseltani näyttelijä ja siinä ammatissa tein ahkerasti töitä 25 vuotta. Nyt Led Expert Uudenmaan aluepäällikkönä koen olevani oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Vanhempani olivat yrittäjiä, joten koen ympyrän sulkeutuneen yrittäjyyden myötä. Haluan tuoda VALON elämäänne energiaa säästävällä tavalla. Näyttelijänä elin näyttämöillä keinovaloissa, ja haluan nyt tuoda teille luonnonmukaisen valaisuratkaisun joka tekee onnelliseksi niin yrittäjän kuin asiakkaankin.

Ollaan yhteyksissä valoisissa tunnelmissa! 😁

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Palvelumallit

Kun olet uusimassa valaistusta yrityksessäsi, sinun kanattaa harkita tarkkaan minkälaista palvelua haluat projektissasi. Haluatko uudistuksen avaimet käteen -palveluna, vai haluatko itsekin osallistua suunnitteluun tai asennukseen? Meillä on tarjolla sinulle kaksi erilaista palvelupakettia, joiden avulla valaistusuudistus on mahdollisuus toteuttaa mahdollisimman vaivattomasti. Vertaile ja ole yhteydessä, jos mieleesi tulee joitain kysymyksiä.

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 40 510 3483

Oskari Katajisto, Espoo