Petri Karjalainen

Aluepäällikkö | Valaistusasiantuntija

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Petri Karjalainen, Järvenpää

Morjesta!

Olen Petri Karjalainen, aloitin Led Experts Finland Oy:n Uudenmaan aluepäällikkönä toukokuussa 2018. Asiakkaitani ovat Uudenmaan alueella toimivat yritykset ja yhteisöt, ja itse asun tällä hetkellä Järvenpäässä. Led Expertsiä ennen olen toiminut ICT-alalla palvelu- ja tuotantopäällikkönä sekä avainasiakaspäällikkönä.

Vapaa-ajalla pyrin liikkumaan mahdollisimman paljon, ja liikuntaan on kotona patistamassa perheen kaksi koiraa. Kesäisin hyötyliikunnasta huolehtii myös Pornaisissa sijaitseva mökki. Harrastuksiini lukeutuu myös itseni jatkuva kehittäminen, eli selkeämmin sanottuna opiskelu työn ohessa.

Uusioperheeseemme kuuluu minun ja avovaimoni lisäksi yhteensä 4 lasta joista kolme vanhinta on jo lentänyt pesästä ja nuorin 7-vuotias on juuri aloittanut innokkaasti koulutaipaleensa. Perheenjäseniksi laskemme tietysti myös amerikankarvattomatterrierimme, 9-vuotiaan Elviksen sekä 8-vuotiaan Wallun.

Mukavaa kun lukaisit profiilini! Ota yhteyttä kaikissa valaistushuolissasi, niin hoidetaan homma kuntoon.

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Rohkeus

Pyrimme olemaan alallamme suunnannäyttäjä ja näin pystymme muuttumaan tarvittaessa toimintamalliamme rohkeasti. Kaikki tekee välillä virheitä, vaikka pyrimme aina täydellisyyteen. Tärkeintä on kuitenkin kokeilla rohkeasti uusia asioita, ”vaikka joskus saattaa rapatessa hieman roiskuakin”

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 45 668 1811

Petri Karjalainen, Järvenpää