fbpx

Tia Kiiskinen

Sisällöntuottaja | Valaistusasiantuntija

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Tia Kiiskinen, Helsinki

Moikka!

Olen Tia Kiiskinen, markkinointiviestinnän yrittäjä sekä kiinteistövalokuvaaja Helsingistä. Olen työskennellyt LED-valaistuksen parissa useamman vuoden eri asiakassuhteiden kautta, ja yhteistyö Led Expertsin kanssa on myös kerennyt jo vankkaan taaperoikään. Toimin Led Expertsillä some- ja digimarkkinoinnin, inbound-markkinoinnin sekä sisällöntuotannon parissa. Tietokoneella työskentelyn lisäksi kiertelen valaisemiamme kohteita kameran kanssa ikuistaen valaistusuudistusten lopputuloksia muiden asiakkaidemme ihailtavaksi.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti Nordenskiöldinkadulla jääkiekkoa seuratessa. Lätkän lisäksi pyrin katsastamaan maailmaa mahdollisimman tiuhaan tahtiin, ja vannoutuneena auringonpalvojana tie vie useimmiten päiväntasaajan leveysasteille. Suomea kiertelen mieluiten Baijerilaisella, katottomalla menopelillä, mutta ilmastomme aiheuttamat rajoitteet hidastavat joskus ikävästi avoautoilua.

Autan teitä valaistusuudistuksen loppuvaiheilla markkinoinnin sekä markkinointimateriaalien haasteissa, ja toteutan mielelläni referenssivideot haastatteluineen uudistetuista kohteistamme niin Led Expertsin kuin asiakkaidemmekin käyttöön.

Ollaan yhteyksissä valojen sytyttyä!

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Hyvä valo on parturi-kampaajan paras ystävä

Hyvä valo parturi-kampaamossa helpottaa siis ammattilaisen työskentelyä kaikilla työn osa-alueilla. Tämän lisäksi täytyy kuitenkin muistaa myös valaistuksen vaikutukset asiakasviihtyvyyteen sekä työntekijöiden mielialaan. Pirteä ja hyväntuulinen parturi-kampaaja on aina parhaimmillaan, ja asiakaskin pysyy tyytyväisempänä kun työpäivän paineet eivät vie kaikkia mehuja pois hämärään kampaamotuoliin istuessa.

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 50 346 3611

Tia Kiiskinen, Helsinki