fbpx

Rauno Hoikkala

Aluepäällikkö | Valaistusasiantuntija

Tartu tilaisuuteen

varaa maksuton valaistuskartoitus
Pasi Lagus, Nurmes

Hei!

Olen Rauno Hoikkala, kolmen lapsen ja kahden energisen tyttärenpojan onnellinen puurtaja. Toimin Led Experts Finland Oy;n aluepäällikkönä Varsinais-Suomessa. Työhistoriani ja koulutukseni on kaupallinen – näitä opittuja taitoja olen kehittänyt ja rikastuttanut työskennellessäni erilaisten teknisten toimialojen palveluksessa.

Päätyöni ohessa teen työtä myös kolmannessa sektorissa, jossa toimin ensiapupäivystäjänä sekä meripelastajana. Saan pelastustehtävistä vastapainoa ja energiaa, hyvää mieltä sekä erittäin hyviä ystäviä. Saaristomeri, Lappi ja metsä kuvaavat rauhallista luonnettani sekä ajatuslogiikkaani.

Pidän valosta, sillä se luo ja ylläpitää elämää – siksi Led Experts on minulle erittäin mieluisa yritys työskennellä. Haluan jakaa sinulle yrityksemme tarjoamaa valon voimaa, energiaa ja kauneutta.

Valo on maalareista ensimmäinen. Ei ole niin rumaa esinettä, ettei syvä valo tee siitä kaunista. – Ralph Waldo Emerson

Valaistusuudistuksia vuosien kokemuksella.

Työturvallisuus

Hyvä valaistus on meidän mielestämme sellainen, että se on suunniteltu yrityskohtaisesti. Tämä ei välttämättä tarkoita sitä, että koko valonlähdettä (valaisinta) täytyisi vaihtaa uuteen. Vaihtoehtona on, että pelkkä polttimo tai loisteputki vaihdetaan moderniin leditekniikalla toimivaan vaihtoehtoon, jolloin…

Lisätietoja suoraan minulta:

+358 44 010 0717

Rauno Hoikkala, Nurmes