MEIDÄN TARINAMME JA ARVOMME

Led Experts Finland Oy on perustettu vuonna 2012, kun huomattiin, että suomalaiselle, luotettavalle ja rehelliselle led-valaisintoimittajalle toimittajalle oli huutava tarve monivivahteisilla valaisinmarkkinoilla.  Heti alusta lähtien meillä oli halu ja intohimo rakentaa yritystoiminnasta asiakkaillemme sellainen, että he voivat luottaa tekemiseemme ja siihen, että toimimme aina heidän parhaakseen.   Asiakas saa meiltä joka kerta asiantuntevaa palvelua ja juuri heidän tarpeisiinsa kohdennettuja ratkaisuja.  Halusimme olla se toimija, joka tarjoaa led-valaisimet vaihtoineen aina takuuvarmalla ja tasaisella laadulla. 

Vuonna 2015 asiakkaidemme toivomuksista kävi ilmi, että led-valaisimet uudistuksineen täytyi saada edullisemmiksi, tuotteiden laatua on edelleen jatkuvasti kehitettävä ja valaistuksen uusimisen konseptia on selkeytettävä.  Tämän innoittamana lähdimme luomaan täysin uudenlaista valaistuskonseptia, jolla asiakas saisi eniten hyötyä ja laatua pienimmällä vaivalla.

Tänäpäivänä lähes kaikki LED-valaisimet valmistetaan Aasiassa, jonne lähdimmekin pian etsimään parasta mahdollista laatua ja korkeinta luottamusta tarjoavia sopimustehtaita Led Expertsin kumppaneiksi.  Nyt, vuonna 2017, Led Expertsillä on Aasiassa kymmenen ja Euroopassa kaksi sopimustehdasta.  Tehtaat valmistavat Led Experts Finlandin brändin (LEF) mukaisia ja laatuvaatimuksiin pohjautuvia LED-valaisimia ja valonlähteitä. Olemme tällä hetkellä markkinoiden kovimpiin kasvajiin lukeutuva yritys ja työllistämme välillisesti 13 valaistusasiantuntijaa (01/2017).

Petri Kivimäki

Petri Kivimäki

Yrittäjä

+358 50 397 8088

Mikko Hämäläinen

Mikko Hämäläinen

Toimitusjohtaja

+358 45 130 0414