LED EXPERTS FINLAND OY

yrityksemme tarina

 

Jo yli 3500 asiakasta on luottanut meidän ammattitaitoon uudistaa yrityksensä valaistus. LedExperts palvelumalli, se vaivattomin tapa hankkia uusi led-valaistus. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

01. avoimuus

Meidän mielestä avoimuus on sitä, että uskallamme seisoa sanojemme takana. Oli tilanne sitten millainen tahansa! Pyrimme siihen, että yrityksemme kulttuuriin kuuluu avoin keskustelu, tietojen jakaminen, niin asiakkaille kuin henkilöstöllemme. Jaamme kaiken asiantuntemuksemme avoimesti, ilman minkäänlaista sitoutumista. Avoimessa kanssakäymisessä on helppo toimia rehellisesti.

02. Intohimo

Meidän joka päiväistä toimintaa ohjaa intohimo palvella asiakastamme mahdollisimman hyvin. Intohimo on yksi monista luonteenpiirteistä, jonka perusteella olemme valinneet henkilöitä yritykseemme.

03. Arvostus

Arvostus on asia, joka täytyy ansaita joka hetki, kun teemme yhteistyötä asiakkaidemme keskuudessa. Mahdollisimman hyvä asiakaspalvelu saavutetaan, kun kumpikin osapuoli arvostaa toisensa tekemää työtä ja toimii kummankin osapuolen parhaaksi.  Arvostamme jokaista asiakastamme, niin yrityksenä, kuin ihmisiä niiden taustalla.

04. Rohkeus

Pyrimme olemaan alallamme suunnannäyttäjä ja näin pystymme muuttumaan tarvittaessa toimintamalliamme rohkeasti. Kaikki tekee välillä virheitä, vaikka pyrimme aina täydellisyyteen. Tärkeintä on kuitenkin kokeilla rohkeasti uusia asioita, ”vaikka joskus saattaa rapatessa hieman roiskuakin”

Led Experts Finland

Numerot eivät valehtele

Toimintamallimme kuluu, että olemme yhteydessä asiakkaaseemme valaistusuudistuksen jälkeen. haluamme tietää, että toimimmeko siten kuin olimme sopimuksen teko hetkellä luvanneet. Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja pyrimme aina ylittämään asiakkaan odotukset meitä kohtaan. Jos kuitenkin jotain menee pieleen, niin pyrimme korjaamaan virheemme mahdollisimman pian ja siten ettei siitä koidu asiakkaallemme enempää vaivaa.

%

Asiakkaista suosittelee

%

Liiketoiminnan kasvu verrattuna vuoden 2017/q1

Vuonna 2012 Petri perusti silloisen yhtiökumppaninsa kanssa Led Experts Finland Oy:n ja toiminta saattoi alkaa. Toiminta alkoi ensin ns. Kotimyyntinä, eli toiminta suunnattiin kokonaan kotitalouksiin. Mutta pian tämän jälkeen toimintaa suunnattiin myös yrityksiin. Käynnistyi ajanjakso, jolloin valaistustarjonta tapahtui koti –ja yritysmyyntiin. Tänä aikana yritys toimi pelkästään myynti –ja asiantuntijaorganisaationa. Toinen yritys maahantoi kaikki tuotteet ja laskutti Led Expertsin tekemät toimeksiannot. Kun LED-valaistuksen yleistyminen alkoi kasvaa huimaa vauhtia, niin Kivimäki kumppaneineen totesi, että Led Expertsin myymien tuotteiden hinnat alkavat olemaan liian korkeat. Samoihin aikoihin tehtiin yksi suurimmista päätöksistä organisaatiossa. Silloinen maajohtaja Mikko Hämäläinen nimitettiin toimitusjohtajaksi ja yrityksessä alkoivat puhaltamaan muutosten tuulet. Katseet käännettiin Aasiaan ja aloitettiin maahantuonti omalla Led Experts tuotemerkillä. Tällä hetkellä Led Experts toimii yhteistyössä viidentoista (15) eri tehtaan kanssa Kiinasta ja Euroopasta, jotka läpäisivät heille asetetut laatukriteerit.

Tänä päivänä voimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti ja tarjota heille asiantuntemustamme vihreämmän, taloudellisemman sekä paremman valaistuksen osalta. Jokainen valaistusasiantuntijamme käy läpi eri valmennusportaita sisältävän koulutuksen. Näin voimme tarjota asiakkaillemme oikeasti asiantuntevan premium -palvelumallin. Pääsääntöisesti asiakkaamme koostuvat yrityksistä, jotka ovat monen kokoisia ja joita on yhteensä jo yli 3000. Palvelemme pienemmässä määrin myös kotitalouksia. Kuulumme tällä hetkellä markkinoiden kovimpiin kasvajiin. Meitä Led Expertsiläisiä on tänä päivänä koko ajan kasvava määrä, eli työllistämme välillisesti 14 henkilöä. (04 / 2018)

Mitä tämä sitten tarkoittaa itse asiakkaalle? Asiakkaanamme saat paikkakuntakohtaista ja yksilöityä palvelua, jonka päätarkoituksena on saada uudesta valaistuksesta oikeanlainen juuri kyseiseen toimipaikkaan. Halutessaan asiakas voi solmia kanssamme ylläpitosopimuksen koko valaistuksestaan. Tällöin, sovituin määräajoin käymme tarkastamassa, ettei valaistuksessa ole tapahtunut muutoksia ja teemme samalla valaisimien sekä valaistuksen kuntotarkastuksen, jotta valaistus on aina, esimerkiksi vuodenajasta riippumatta sinun tarpeitasi vastaava.

Mahtavaa saada juuri sinutkin meidän asiakkaaksi! Ollaan yhteydessä.

Haluatko apua valaistusuudistuksesi suunnittelussa? Haluatko totuudenmukaisen säästölaskelma-arvion? Katso paikkakuntasi asiantuntijan yhteystiedot, niin toteutetaan yhdessä teille uusi energiaystävällisempi valaistus